Interessante links

WOEF - Het magazine van de hondenvriend
Hondenmagazine. Met de inhoud van deze en de volgende maand, kalenders, dossiers, beschrijvingen van Belgische en populaire rassen, een webwinkel.
www.woef.beDogs on the block
Dogs on the block is de plaats waar honden en hun baasjes elkaar ontmoeten. Verken hondenrondes in héél België, voeg je eigen favoriete hondenronde toe, maak het profiel van jouw hond aan en leer andere honden en hun baasjes kennen.
www.dogsontheblock.beBello vzw
Iedereen die in de provincie Limburg woont, kan contact opnemen met onze vereniging als hun hond of poes verdwenen is. De vereniging houdt alle gegevens ivm het dier bij in een databank. De federale politie, gemeentelijke technische diensten en diverse asielcentra houden nauw contact met Bello. Als de beschrijving van uw huisdier overeenstemt met een gevonden hond of kat, dan wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht. www.bello-vzw.netWallpapers


Een wallpaper gebruikt u om uw achtergrond wat op te fleuren. Dus hier kan u een prachtige asieldieren.be achtergrond vinden voor uw computer.
Banners


Wilt u ook meewerken aan de populariteit van Asieldieren.be? Plaats dan een banner of link op uw site.Affiches


Bij onze verschillende campagnes horen ook verschillende posters. Hier kan u alle beschikbare posters bekijken en downloaden.

Nodig eens een eenzame uit

Met deze kerstcampagne willen wij de aandacht vestigen op het probleem van de overbevolking van de asielen. Met de slogan "Nodig eens een eenzame uit" laten wij de mensen hierbij stil staan, maar hopen wij natuurlijk ook zoveel mogelijk dieren een nieuwe thuis te bezorgen.

Je kan deze poster downloaden en verspreiden onder zoveel mogelijk mensen. Spreek hen aan over dit initiatief en draag zo bij tot het succes van Asieldieren.be